Pàgines

lunes, 4 de mayo de 2015

Descobrint les FLOWER LADIES de l’Emily Isabella

Bon dia a tothom!

Feliç dilluns i feliç setmana florejada!!! :D

I és que aquesta setmana és la prèvia a Temps de Flors, i tot són nervis i emocions per poder acabar de muntar el nostre espai... Que aquest any, novament, el trobareu a la Casa Lleó Avinay. Sabeu el pati on estàvem l’any passat, just el primer pati pel qual us feien passar per er el recorregut per tota la casa? Doncs aquest any ens trobareu al següent, a l’espai de després, on us fan passar per un pont.

En tenim moltes ganes d’acabar-lo... De finalitzar-lo i fer-ne fotos de com queda. Esperem que us agradi molt!!! Aquest any no tindrà la calidesa de l’any passat, coseta que us avanço, però a veure si us agrada... :D

Així que, com que és la setmana de muntatge, he pensat que us podria ensenyar un treball de l’Emily Isabella, on vaig veure a un dels blogs que segueixo ( Design Love Fest ) en el seu post d'aquí.





L’Emily Isabella diu de si mateixa que té tres parts: la dissenyadora, la il·lustradora i la somniadora. El seu estudi es troba a Hudson Valley, al nord de NYC.





Des de sempre li ha agradat la decoració floral, i la seva feina reflexa el nen que tots portem dins.



Treballa en diferents projectes per a diferents empreses, i la seva feina va des del disseny d’un packaging fins a una aplicació textil d’un disseny o fins i tot realitzant il.lustracions.





Si puc, us aniré penjant detallets del pati els dies de muntatge, perquè us entri el “gusanillo” de venir! :P

Benvinguts a la setmana de muntatge de Temps de Flors! :D

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D