Pàgines

viernes, 28 de febrero de 2014

Projecte: reforma d'un habitatge #4

Bon dia a tothom!!!


 


A punt pel cap de setmana?


 


Abans que s'acabés aquesta setmana, us volia penjar les imatges de l'últim projecte d'interiorisme que hem realitzat i que, pels que aneu seguint una mica pel blog i per instagram, vam estar fotografiant el passat dissabte.


Es tracta d'un habitatge en el qual hem fet el redisseny dels seus diferents espais, adaptant-los a les diferents necessitats de la seva usuària.


Imatge
L'espai més important de l'habitatge és la seva immensa sala, que combina diferents zones, com ara són la cuina, el menjador, la sala d'estar i una petita zona de lectura (que hem acabat batejant com a "cova" per les seves dimensions :D).


Imatge


El terra de parquet recorre les diferents estances de la casa que no pertanyen a zones humides, deixant pas així al gres ceràmic per ser utilitzat en les zones del bany, rentador i rebost.El bany està format per cinc peces, és a dir, un lavabo, un bidet, un inodor, una dutxa i una banyera. El lavabo és molt especial, doncs el trobem enfrontat a una finestra que travessa la bancada que el suporta, deixant entrar una quantitat imporant de llum a través seu.


ImatgeLa última estança que trobem recorrent la casa és l'habitació principal, d'un caràcter dolç, i amb una gran entrada de llum natural, que il.lumina l'espai amb força.Esperem que us hagin agradat les imatges, si en voleu veure més podeu anar a la nostra web o també al nostre tauló de pinterest.


Que passeu un bon cap de setmana!!!Una abraçada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D