Pàgines

viernes, 4 de abril de 2014

Aquesta primavera, ens agradaria....

Hello!!!!

Què tal??? Tot bé?

Segur que esteu igual que nosaltres, desitjant que acabin d'arribar aquells dies de sol, en els que disfrutes de tots i cada un dels minuts, en els que deixem l'abric per agafar la caçadora, treure'ns alguna capa, començar a deixar veure els ditets dels peus amb les noves sandàlies que us heu comprat,...



Ai sí, quins dies que ens esperen!!!



I nosaltres, tenim alguns objectes que ens agradaria que ens acompanyessin durant aquesta primavera... Aquí els teniu!



El primer de tots, és un objecte molt especial... Però ens ha enamorat! Es tracta de l'estoig de Don Fisher que podeu veure aquí sota. Els creen amb aquesta forma de peix tan peculiar i divertida, i nosaltres desitgem el model "gato", petitó, però portable fàcilment dins el bolso.

Imatge



Un altre objecte que ens ha robat el cor és aquesta làmpara de Moss anomenada Helmut Lamp, que és el model que més ens agrada. Tota la col.lecció està creada amb fusta i elements ceràmics pintats en colors de tons pastel molt càlids. Un objecte senzill i especialment bonic per acompanyar-nos els dies de feina, o també a l'hora de llegir al llit; per exemple.



Imatge



Primavera... Canvi d'armari, compres noves... i és que aquests pantalons de duransisters han d'anar estupendament bé per a visitar les obres que estem realitzant a l'estudi. Els de color gris cauen segur!
Imatge


Una altra cosa que ens agradaria que ens acompanyés tooooooooooota la primavera seria un bon ram de peònies. S'han convertit en la flor estrella de molts casaments, i la veritat és que no és per menys... Ens encanten! Tot i que s'ha de dir que no és la única flor que ens alegraria l'estudi, de fet ho faria qualsevol... Però aquestes són precioses!




[caption id="" align="aligncenter" width="417"]Imatge http://www.pinterest.com/pin/150518812519165880/[/caption]

El següent objecte ja porta una mica de feina... Però últimament s'estan tornant la nostra obsessió... Estem parlant de les cadires pintades en tons pastel... Mireu bé la foto; són o no són un bon objecte per canviar una mica de color les estances de casa nostra??? A nosaltres, ens "xiflen"!

[caption id="" align="aligncenter" width="465"]Imatge http://www.pinterest.com/pin/149533650098605836/[/caption]

Per anar a les obres, una altra cosa que ens va de perles és dur una bossa ben gran... I als últims estius, els cistells han estat els reis... Què tal amb una mica de color com aquests??? Nosaltres ens apuntem!!!

[caption id="" align="aligncenter" width="630"]Imatge http://www.pinterest.com/pin/405886985137206353/[/caption]



I fins aquí aquesta mena de "wish list"!

Ens veiem de nou ben aviat!



Que passeu un molt bon cap de setmana!!!



Una abraçada,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D