Pàgines

miércoles, 17 de septiembre de 2014

organitzador setmanal

Bon dia a tothoooom!!!!!

 

Com està anant aquesta primera setmana de rutina total???

 

Ja vam dir dilluns que avui us portaríem quelcom per ajudar-nos a tornar a aquesta rutina, sense tenir cap oblit de cosetes del dia a dia... I és per això que us hem dut un organitzador setmanal per a tot l’any! És aquest d’aquí sota, que hem dissenyat amb molt de carinyo!!!

 

Organitzador setmanal

 

 

 

Com ho heu de fer? Molt senzill, nosaltres ja hem fet el nostre, i us n’ensenyem els passos.

 

1) Descarregar-vos al vostre ordinador la imatge de l’organitzador, fent click sobre l’organitzador amb el botó dret del ratolí i guardant la imatge.

2) Imprimir-la en un tamany dinA4

 

SONY DSC

 

4) Posar-vos-la a davant vostre, conjuntament amb tota aquella d’elements decoratius com washi tapes, enganxines, colors, retoladors,... Per tal d’emplenar i engalanar a posteriori el vostre organitzador...

 

SONY DSC

 

I d’aquesta manera, tindreu un súper organitzador que podeu penjar a la nevera amb imans, posar al vostre lloc d’estudi,...

 

A nosaltres ens ha quedat així, però que visqui la imaginació i que cada un de vosaltres hi posi tot el que li sembli!!!

 

SONY DSC

 

Esperem que us agradi molt, que us el descarregueu i en feu ús!

 

Per qui vulgui, també se’n pot imprimir vàries còpies i utilitzar-lo com a organitzador per cada setmana, segons la feina li vagi variant (sobretot els autònoms com nosaltres!!!)

 

Una abraçada ben forta!!! I fins aviat!

2 comentarios:

  1. Cris, seria genial que fos editable i hi poguessis escriure així tenir-ho al PC. Pels que treballem enganxats al PC tot el dia!

    ResponderEliminar
  2. Maria! Intentarem fer-lo d’alguna manera, pels que dius que, com tu, esteu tot el dia al PC... Ja sigui com a fons d’escriptori o alguna coseta així... A l’igual que també, per una altra banda, ens l’han demanat de mensual... Una abraçada ben gran!

    ResponderEliminar

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D