Pàgines

domingo, 14 de septiembre de 2014

parets amb funcions

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12582311/?claim=zc9x8b4czh6">Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Bon dilluns a tothom!!!

 

Avui comença la RUTINA (amb majúscules, sí). Els nens comencen les escoles, les activitats extraescolars, els dies curts,...

 

I ja en tenim una de preparada per aquesta rutina (dimecres la trobareu al blog), perquè no sigui tant un garbuix d’horaris, i ho tinguem tot ben organitzadet... Però avui us volem portar un projecte que vam fer fa un any i que fins fa poc no vam poder fotografiar.

 

El projecte consistia en la integració d’un parell de funcions en una paret encara inexistent, així com també establir la seva forma i ubicació concreta. Aquesta paret havia de diferenciar dues zones de vivenda sense que es notés un gran afegit, que s’adaptés a l’escala a la qual havia d’estar unida i que permetés el pas a les diferents portes que quedaven a banda i banda.

 

I aquest és el resultat...

_DSC7547

 

I us preguntareu quines funcions amaga aquesta paret...

 

Una d’elles és un armari integrat, doncs aquesta zona és l’entrada d’una de les parts de l’habitatge.

 

_DSC7553

 

És un armari que, comentava la clienta, els és de molta utilitat, doncs arribar i tenir un lloc específic per a deixar les coses del dia a dia és quelcom que s’agafa per costum i així tot queda endressat i res a la vista que pugui semblar desordenat.

 

I l’altre funció d’aquesta paret és una porta que dóna pas a la part posterior de la casa... Aquí podeu veure la porta amagada...

 

_DSC7552

 

I així és com una paret inexistent, de cop pren importància i funcionalitat en un habitatge; i a més a més, és quelcom bonic i integrat amb la resta.

 

A més a més, a aquests clients, els vam fer un assessorament del seu espai de menjador-sala d’estar. El qual volien canviar, doncs per primer cop els pertanyia a ells i l’estètica que tenia no els acabava de convèncer. Aquí us n’ensenyo unes imatges...

 

_DSC7536

 

_DSC7531

 

_DSC7525

 

Les vam fer a l’estiu, i a la clienta li agrada el mateix estil que a l’estudi, colors neutres, parets blanques, mobiliari blanc,... I canviar a cada temporada els colors més estridents que utilitzem en elements decoratius per tal que a cada estació, ens sembli un espai refrescat. Així que, en l’època en què estàvem, el blau era el color perfecte per a decorar.

 

Ella comentava que encara els falten alguns elements decoratius, però que estava molt contenta del canvi que havia fet casa seva. Així que, per a nosaltres, és la millor recompensa.

 

Des d’aquí, els enviem una forta abraçada!

 

I a tots vosaltres també! Fins aviat!!

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D