Pàgines

lunes, 25 de mayo de 2015

inspiració decorativa: frases en garlandes

Bon dia a tothom i bon dilluns!!!

Avui comencem setmana contents i alegres! I us volem portar inspiració per a casa vostra, per al vostre espai de treball, per a decorar les vostres festes,... I és de ben segur que el que us portem avui, si sou fans de l’estil nòrdic, ho haureu vist, però pels que ho desconeixeu, com que a l’estudi ens tenen el cor robat, aquí us portem una sèrie d’imatges que podreu veure també al nostre taulell de pinterest (fent click aquí) per tal que us entri aquell cuquet amb ganes de tenir-ne una a casa! :D











I és que com us deia i veieu a les imatges, serveixen per a decorar qualsevol espai de casa: el menjador, la sala d’estar, la cuina, el dormitori dels nens o el vostre mateix... I també us poden servir com a decoració d’una festa d’aniversari, per a posar a la candy bar del vostre casament o fins i tot per penjar a la cadira dels futurs nuvis del vostre casament. Multiús total!















Esperem que us hagin agradat molt les imatges, que us hagin servit d’inspiració i que divendres passeu novament pel blog! No us podeu perdre el post de divendres si us han agradat les imatges que heu vist avui!

Una abraçada ben gran!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D