Pàgines

viernes, 13 de marzo de 2015

DIY: Bossa Kraft Multiús Reutilitzada

Bon dia a tothom!!!

Què tal tot???

Quina setmaneta... Sembla mentida... Però la primavera va arribant de mica en mica... Aquests últims dies de solet ha estat... mmm!!! Genial!!! O no???

Jo cada vegada tinc més clar que la primavera és la meva estació preferida!

També he de dir que últimament les setmanes se m’omplen molt ràpid... I si la setmana se m’omple ràpid de feina, imagineu-vos els caps de setmana... Aquests no s’omplen de feina (a vegades sí, per exemple demà!), però últimament sembla que els dinars, celebracions, sortides, quedades,... S’han posat totes d’acord per tal que no tinguem cap cap de setmana per a nosaltres... Tot i que he de dir que sembla que per diumenge no tenim cap “pla”, a part d’acabar el tema del jardí de casa i l’aparca cotxes que hem comprat fa un parell de setmanes i que ha quedat enraderit...

Però bé... Us en recordeu del post que us vam fer el dilluns de la setmana passada, on us ensenyàvem que s’havia posat de moda el tema de les bosses de paper kraft? Doncs ens va servir d’inspiració per a preparar el post d’avui!

És un DIY fàcil i senzill, i amb el que a més a més reciclem.

No us passa a vosaltres que al cap del temps teniu un armari ple de bosses de paper de les compres?

A casa ja vam comprar una caixa per expressament, per anar-les guardant (quan vas a casa d’algú i has de portar quelcom, sempre és més maco si vas amb una bossa que no sigui la de plàstic del súper, no?). Però al cap del temps, s’acumulen amics i amigues, així que de tan en tan va bé fer neteja, i sempre n’acabes tirant alguna al contenidor blau...

Doncs ara ja no fa falta que les tireu totes, perquè amb elles podeu aconseguir un altre ús que us serveixi per a decorar casa vostra, organitzar l’armari,... Mireu!

SONY DSC

I com aconseguim fer una bossa kraft que ens serveix de test (a dins la planta porta el seu test original i un plat a la part inferior perquè l’aigua de la planta no humitegi el paper i ens el faci malbé)???

Molt senzill...

Agafem una bossa normal de paper kraft; val qualsevol color...

SONY DSC

Li treiem les nanses...

SONY DSC

L’arruguem...

SONY DSC

Li donem la volta, com aquell que gira un jersey per a posar-lo a la rentadora (truc perquè no se’us trenqui el paper: aixafar-la i fer passar el cul de la bossa el més abans possible)

I ara, donem dues voltes a la part de la boca de la bossa...

SONY DSC

I ja està!

SONY DSC

A punt per utilitzar-la com a embellidora de testos per a les nostres plantes!

SONY DSC

A la que us hem ensenyat primer, un cop hem tingut la bossa girada, hem agafat un retolador blanc i hi hem dibuixat un cor ben gran...

No importa quin tamany de bossa escolliu, sempre que sigui adequat per a l’ús que n’hi volgueu donar. Nosaltres hem preparat aquestes tres...

SONY DSC

Els punts negres de la de color blanc els hem fet amb un rotulador permanent, i l’utilitzem de revister.

SONY DSC

Ja veieu que és un DIY molt i molt senzill, i que per tan, esperem que us agradi molt i reuseu les vostres bosses de paper de les compres!

Una abraçada ben gran, i que passeu un molt bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D