Pàgines

viernes, 28 de noviembre de 2014

DIY Tasses per a l’esmorzar de Nadal

Bon dia a tothom!!!

 

Ja som divendres!!! Ole, Ole!!!

 

Quines ganes tenia que passés aquesta setmana... No he estat gaire fina, així que necessito que arribi el cap de setmana per poder descansar una micona, estar a casa, al sofà, mirar pelis tota la tarda, estar amb l’Arcadi... Aix... Quines ganetes!!! :D

 

Però bé, ja sabeu que aquí no marxem de cap de setmana sense deixar-vos un post amb alguna coseta xuli el divendres. I com us vam anunciar el dilluns, el d’avui seria el post sobre com personalitzar unes tasses ben xulis com les que vam regalar pel nostre casament a les parelles que encara no vivien juntes, com a kit perquè puguin esmorzar ben “xulament” quan estrenin niuet d’amor! :D

 

 

SONY DSC

 

 

 

A més, s’apropa Nadal, i us vindran d’alló més bé si voleu fer un regalet a la vostra parella, fills, germans, cosins, cunyats,... No us sembla? Pot ser un estupendo detallet pel Tió; ja que a vegades per aquest dia sol cagar coses més petitones que no les que posem a la carta pels Reis Mags d’Orient.

 

Així que, que us sembla si comencem???

 

MATERIALS:

- Tantes tasse com volgueu, del color que volgueu, la mida que volgueu,... Tot com volgueu! :P Però que siguin de ceràmica amb acabat de laca (és el que tenen les típiques, però vigileu, perquè no totes ho són; n’hi ha que tenen un acabat que no us anirà bé...)

- Retolador per a ceràmica

- Forn (el que teniu a casa va perfecte!)

 

 

I jatah! :D

 

Ara, imaginació, idees, paciència... I anar dibuixant el que volgueu...

 

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

 

 

Un cop hagueu acabat de dibuixar el que més us agradi, només heu de llegir el retolador ceràmic i mirar el temps d’assecatge, el de forneig amb la seva temperatura adequada i el de refredament.

 

I, et voilà!!! Unes tasses ben xulis per a esmorzar amb la família, els amics, la parella,... el dia de Nadal.

 

SONY DSC

 

 

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

 

 

Esperem que us animeu a fer aquest DIY tant senzill, i que passeu un bon cap de setmana guapos!!

 

Una abraçada,

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D