Pàgines

lunes, 17 de noviembre de 2014

recordant el nostre prenoces...

Bon dia a tothom!!!

 

I benvinguda una setmana més! I és que s’ha de veure com de ràpid passen les setmanes... Una rere l’altre, i sense parar tu... D’aquí res cagarem el tió, passarem un dia de Nadal, menjarem canalons per Sant Esteve, tindrem uns dies de descans estomacal pel gran dia del 31, uns últims dies de compres, cavalgada i Reis... Ja veureu ja... Passarà en un pim pam...

 

Però abans... Tinc una cita pendent amb el meu estimat Londres. I és que hem engatussat, amb l’Arcadi, a alguns de la colla per a fer una visita express a la ciutat que més m’agrada... (val a dir que no va costar gens ni mica engatussar-los!!!) I a més a més, serà pels volts de Nadal, que és quan no l’he visitat mai... Així que veurem llumetes pels carrers, grans arbres decorats fins l’últim detall, pistes de gel al carrer, escoltarem nadales, visitarem mercats nadalencs,... I un munt de coses més! En tinc unes ganes!!! :D Quan haguem tornat ja us en faré un post, perquè una de les que viatjarà amb nosaltres, la Núria, ens va trobar un hostel al·lucinant, així que llavors, us en podré dir el què... De moment, tot s’ha de dir, que pinta molt i molt bé!

 

Deixant temes nadalencs a banda, us he de comentar que estic molt contenta perquè a partir d’ara ja us podré començar a penjar cosetes del nostre casament. Ahir vam tancar el cicle del nostre casament fent un passe del video amb tots els que van voler assistir-hi. Vam ser prop d’una quarantena, i la veritat és que per a nosaltres és molt maco que, a més a més que ens acompanyéssin en el nostre gran dia, també ho fessin ahir per tornar a reviure els moments tant emotius que vam passar plegats.

 

Així que avui, em decideixo a penjar-vos les fotos, que per temporada s’avenen molt, del reportatge pre-boda FANTÀSTIC que ens va fer l’Alex Tremps (des d’aquí un petó ben gran!). Les vam fer a la Fageda d’en Jordà, a la Garrotxa, i va ser fa poc més d’un any...

 

 

arcadicris_004

 

 

arcadicris_010

 

 

 

 

arcadicris_022

 

 

Des de l’estudi, vam preperar alguna decoració per al shootting , perquè jo sóc de les que m’agrada que hi hagin detallets, petites cosetes que ho facin diferent. Així que ens vam decidir a preparar les nostres inicials en 3D, una guirnalda amb la data del nostre casament, una zona de picnic amb muffings de xocolata boníssims,... I finalment, una ampolla de cava que va quedar esparcida per sobre nostre després de brindar.

 

arcadicris_024

 

 

 

 

 

 

 

 

arcadicris_029

 

 

 

Nosaltres vam fer el reportatge perquè, primera, a l’Arcadi li costen molt les càmares... Hi ha qui s’hi posa bé i no està nerviós, com jo, o hi ha qui l’incomoda, com a ell... Així que vam pensar que ens aniria molt bé per agafar confiança, perdre la por i la vergonya. I segona, perquè vam aprofitar les imatges per a fer una bonica invitació per al casament, que us ensenyarem properament... (nois, aquí va tot en compte-gotes! :D). Volíem que fos molt nostra, original i diferent. Així que ens vam plantejar des d’un principi de fer-la nosaltres mateixos.

 

Per qui no ho sàpiga, a l’estudi també oferim aquest servei, el de decoració per a reportatges fotogràfics, i també els de decoració i disseny dels elements dels vostres casaments. Així que, si estàs a punt de casar-te i vols quelcom diferent, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!

 

I per avui, això és tot... Que per ser un dilluns, aquestes fotos venen de luxe per agafar ànims per a tota la setmana!

Us deixo amb la foto que més m’agrada de tot el reportatge...

 

arcadicris_032

 

 

 

Una abraçada, i fins aviat!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D