Pàgines

jueves, 24 de julio de 2014

Summer lover

Avui per a nosaltres ja és divendres! :D Comença la Festa Major del meu poble i, a més a més, és el meu Sant! Avui és Santa Cristina, moltes felicitats a les que compartim nom!

Som-hi, anem per feina va, que avui us proposem una coseta nova... Que fins ara no havíem fet!

 

SUMMER LOVER, així és com hem anomenat al nostre primer DIY.

Ja feia temps que volíem fer alguna cosa amb aquesta frase, que ens agrada tan pel seu significat com per formar part d’una de les cançons de Grease (la recordeu? La cantaven el primer dia d’institut, a la cafeteria les noies i al camp de futbol els nois), una de les meves pelis preferides i que he vist un bon centenar de vegades (i quan era petita ni us explico… Entre aquesta i Dirty Dancing… Deu ser per això que quan sento qualsevol ritme de música se’m mouen els peus sols incontrolablement :D), però teníem ganes que fos quelcom que us inspirés per fer-ho a casa vostra i poder fer així, un element decoratiu handmade, que ara està tant de moda.

 

SONY DSC

 

 

Aquesta imatge és la del resultat de la feineta (i dic feineta perquè realment és feineta, amb gairebé dos minuts ho teniu fet!)

Som-hi?

 

SONY DSC

 

 

Els materials que necessitareu seran:

  • aigua en un got

  • aquarel.les (les meves són de quan estudiava a la uni, així estan :P)

  • pinzell

  • Cera blanca

  • Cartolines a mesura dels marcs de fotografia que tingueu a casa (jo he fet servir marcs de 13x18 de l’ikea, i la cartolina era especial d’aquarel.la, però no és necessari que ho sigui especialment, podeu utilitzar-la de normal. Dir-vos que com més gran la cartolina, millor podreu dibuixar amb el dac i fer traços gruixuts i marcats)


 

El primer que farem serà dibuixar amb la cera blanca un dibuix qualsevol. Nosaltres hem aprofitat per posar-hi la frase de “summer lover” i en l’altre hi hem dibuixat un cor i hi hem escrit la paraula LOVE (serà que això de l’estiu només inspira amor!). És important que el dibuix que feu amb la cera sigui de traç gruixut i contundent (que quedi ben marcat).

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

A continuació, pintem per sobre la cartolina i el dibuix de cera amb les aquarel.les ben líquides. D’aquesta manera, el dibuix en cera repel.larà l’aigua de l’aquarel.la i quedarà de color blanc mentre el fons quedarà del color que haguem escollit.

 

SONY DSC

 

 

Ho deixem assecar uns minutets, fins que veiem que no estigui humit. Si voleu repassar alguna zona del dibuix perquè creieu que no es veu suficient algun detall, ho podeu fer en aquest moment.

 

 

SONY DSC

I ara queda el moment d’emmarcar-ho i posar-ho a caseta!

 

SONY DSC

 

 

SONY DSC

 

 

Esperem que us hagi agradat aquest DIY, que podeu fer tan vosaltres, com demanar als més petits de casa que ho facin una tarda de pluja d’aquelles que no es pot sortir a fora.

I nosaltres us deixem per aquesta setmana ja… Que és la Festa Major! Quines ganes! I hem preparat alguna coseta, que ja us ensenyarem quan tornem la setmana vinent!

Una abraçada ben forta!

 

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12582311/?claim=zc9x8b4czh6">Follow my blog with Bloglovin</a>

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Muchas gracias por dejarnos un mensaje! :D